De Norma boxspring voor een diepe slaap

Wanneer u op zoek gaat naar een boxspring heeft u een enorme keuze uit diverse modellen, materialen, prijsklassen en ook merken. Een bekend beddenmerk van Nederlandse bodem is Norma, een merk dat ook groot is op het gebied van de boxspring.

 
De historie van Norma
Het startpunt van Norma als matrassen- en beddenmaker bevindt zich al in 1884, maar men is pas vanaf 1950 onder de naam Norma gaan werken. Met de eigen uitvinding de Combispring-matras, een matrassoort die alle goede eigenschappen van andere matrassen in één matras combineert, heeft men zich echt op de kaart gezet. Voor Norma is het inspelen op de wensen van de consument en daarnaast de kwaliteit van groot belang. Bedden en matrassen worden nog steeds grotendeels door middel van handwerk vervaardigd. Het begrip vering en de aandacht hiervoor en kwaliteit hiervan, staat hoog in het vaandel. Met name vanwege de nadruk op kwaliteit wordt dit merk alleen verkocht bij de betere slaapspeciaalzaken en woninginrichters.

Soorten en uitvoeringen van Norma
Norma heeft een aantal boxsprings en combinaties in het assortiment. Men kan het assortiment in de volgende hoofdgroepen onderverdelen:
· Classic is de basis vlakke uitvoering.
· Linea Ferrara, een serie van automatisch verstelbare boxsprings.
· New Wave is een serie van vlakke en verstelbare modellen die zeer hoogwaardig zijn omdat ze over een zelfzoekende constructie beschikken, wat inhoudt dat altijd de juiste ondersteuning van het lichaam gerealiseerd wordt.
· Daydreamer is het topmodel op het gebied van verstelbaarheid en heeft diverse opties om van nog meer comfort te kunnen genieten.
· Timeless combinatie, de meest verkochte combinatie van Nederland, waarbij naast de boxspring ook de matrassen, hoofdbord en voetenbord worden geleverd, zodat u met een enkele aankoop een compleet bed in huis heeft. U kunt kiezen tussen een vlak en elektrisch verstelbaar model.
· Nordic combinaties biedt Scandinavisch slaapcomfort.
· Individueel samen te stellen boxspringcombinaties; Norma heeft alle mogelijke onderdelen in het assortiment waarmee u uw individuele combinatie kunt samenstellen die geheel voldoet aan uw wensen en eisen op functioneel gebied maar ook op het gebied van sfeer, stijl en uitstraling. Denkt u aan verschillende soorten boxsprings, matrassen, hoofdborden, voetenborden, hockers, tafeltjes en bekleding.