Boxspringbed merken

Uitgebreide informatie over de verschillende merken van een boxspring bed.

Bij de aanschaf van een boxspring kunt u de keuze maken uit zeer veel modellen, materialen, prijsklassen en ook merken. Een bekend beddenmerk dat ook boxsprings maakt, is Auping. Wat heeft dit merk u te bieden ?

 


Ikea is een iedereen wel bekend groot woonwarenhuis met vestigingen verspreid over het hele land.

 

 

 


Eastborn Slaapsystemen is een Nederlands bedrijf dat vanaf 1959 bedden, matrassen en boxsprings produceert en verkoopt.


Pullman is een bekend merk op het gebied van bedden en boxsprings, maar is begonnen met het ontwikkelen en vervaardigen van luxe treincoupés die vooral bekendheid genoten als comfortabele slaapcoupés.

 


Wanneer u op zoek gaat naar een boxspring heeft u een enorme keuze uit diverse modellen, materialen, prijsklassen en ook merken. Een bekend beddenmerk van Nederlandse bodem is Norma, een merk dat ook groot is op het gebied van de boxspring.


Een bekende speler op de markt van boxsprings is het Noorse bedrijf Jensen, dat in 1947 zijn eerste matrassen vervaardigde en al snel daarna de eerste matrassen met veersysteem ontwikkelde.

 


U bent op zoek naar een nieuw bed en overweegt de aanschaf van een boxspring. Er is een grote keuze op het gebied van kwaliteit, uitstraling, prijs en daarnaast zijn er nog diverse merken die ieder hun eigen specifieke kenmerken hebben. Kent u het merk Sand al ?


Het Zweedse merk Hästens is een bekende speler op het gebied van boxsprings. Denkt u bij Hästens aan de blauw geruit overtrokken matrassen, de ambachtelijke vervaardiging en het gebruik van paardenhaar voor de vulling van de matrassen.