Uitslapen in een Jensen boxspring

Een bekende speler op de markt van boxsprings is het Noorse bedrijf Jensen, dat in 1947 zijn eerste matrassen vervaardigde en al snel daarna de eerste matrassen met veersysteem ontwikkelde.

 

Wanneer u op zoek bent naar een boxspring, is het zeker de moeite waard om ook de modellen van Jensen te bekijken.

Collectie en uitvoeringen 
Jensen heeft een collectie boxsprings die in drie hoofdgroepen kan worden onderverdeeld, namelijk:
· De driedelige combinatie die bestaat uit een boxspring met daarop een matras met pocketveren en bovenop een topmatras.
· De tweedelige combinatie bestaande uit een boxspring en een topmatras.
· Verstelbare driedelige combinaties in enkele uitvoeringen die met een afstandsbediening traploos verstelbaar zijn en waarbij zelfs een massagefunctie optioneel is.

Groepen en hun eigenschappen 
Bij de ontwikkeling van boxsprings staat het ligcomfort centraal en dit heeft ook geleid tot het toepassen van nieuwe drukverminderende materialen en nieuwe constructievormen. Daarnaast vindt men ook de uitstraling belangrijk en er wordt dus veel aandacht besteed aan de vormgeving. Op het gebied van materialen wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteiten.
De collectie kan men in drie hoofdgroepen onderverdelen, waarbinnen één of enkele basisvarianten aangeboden worden. Op het gebied van luxe accessoires, kleurkeuze en zelfs bedlinnen kan men uitgebreid kiezen om zo een heel individueel Jensen-bed samen te stellen.

Verkooppunten in Nederland
Jensen wordt verkocht in de eigen Jensen Experience Stores en Jensen Experience Shop in Shops en bij geselecteerde dealers. Daarnaast kan men ook online een Jensen boxspring aankopen, wat vrij uniek is voor een kwalitatief en duurder merk.
Op de website, waarop alle modellen en onderdelen staan, kan men door het volgen van een stappenplan de gewenste combinatie samenstellen. Het stappenplan werkt heel simpel door de volgende stappen te doorlopen:
· Soort bed kiezen.
· Beddenmaat kiezen.
· Matrasuitvoering, de stevigheid, kiezen.
· Kleur van het bed bepalen.
· Potenset kiezen.
· Eventuele accessoires kiezen.
· Betalen of aanbetalen.
De aankoopprijs ligt bij het kopen via de website overigens onder de prijs die men in een winkel zou moeten betalen.