De boxspring van Sand

U bent op zoek naar een nieuw bed en overweegt de aanschaf van een boxspring. Er is een grote keuze op het gebied van kwaliteit, uitstraling, prijs en daarnaast zijn er nog diverse merken die ieder hun eigen specifieke kenmerken hebben. Kent u het merk Sand al ?

 
Soorten Sand boxsprings
Men heeft een beperkte basiscollectie boxsprings, die echter toch voor ieder wat wils biedt. Deze worden van kwalitatief hoogwaardige materialen vervaardigd en daarna met de hand zeer zorgvuldig gestoffeerd. Zowel de boxspring als het matras bevatten een superieur systeem van pocketveren en de dekmatrassen bestaan uit paardenhaar of natuurlatex en zijn er voor het comfort. Met als basis de verschillende boxspringsystemen, kan men echter door te kiezen voor de gewenste bekleding en accessoires zoals hoofdborden en pootjes, zijn eigen unieke boxspring laten vervaardigen. De collectie bestaat uit:
· Verstelbare varianten onder te verdelen in de modellen
o Omega, met matras.
o Kappa, met matras plus dekmatras.
Ook een massagesysteem is optioneel leverbaar.
· Vaste uitvoeringen onder te verdelen in de modellen
o Beta, met matras.
o Delta, met matras plus dekmatras.

Sand en het genot van Scandinavisch slapen
Wanneer u kiest voor Sand, dan kunt u kiezen voor het Scandinavische slapen op een bed met drie lagen waarbij de boxspring de basis vormt. De tweede laag is het matras en de derde laag is het dekmatras of topmatras. Comfort en ontspanning en daarnaast kwaliteit en gebruik van natuurlijke materialen staan centraal. De natuurlijke materialen die gebruikt worden zijn onder andere zijde, katoen, paardenhaar en wol.

Vier verschillende basisstijlen
Sand heeft vier basisstijlen in het assortiment, namelijk:
· Scandinavisch landelijk met als kernbegrippen hout, puur, eigentijds en natuurlijke kleuren.
· Scandinavisch modern staat voor stijlvol, luxe, strakke vormen en donkere kleuren.
· Scandinavisch sportief wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen in combinatie met frisse kleuren.
· Scandinavisch romantisch werkt met pastelkleuren en zachte kleuren en wat rondere en zachtere vormen.
U kunt ook geheel naar eigen wens uw Sand boxspringcombinatie samenstellen, door te kiezen voor de onderdelen en accessoires die uw persoonlijke voorkeur genieten.

Verkooppunten van Sand
Sand wordt verkocht bij een exclusief netwerk van dealers die een eigen Sand-shop in hun winkel hebben. Door deze manier van distributie en verkoop komen de bedden en boxsprings het beste tot hun recht omdat ze worden aangeboden en verkocht in een omgeving die typerend is voor dit merk.